mensen

EnergieVitaal vacatures

EnergieVitaal is een project, speciaal voor inwoners van het Rivierenland die hun energierekening niet of bijna niet meer kunnen betalen. EnergieVitaal zoekt klussers en energiecoaches.

Deze inwoners kunnen online of telefonisch contact opnemen, maar EnergieVitaal gaat ook de straat op. Ze bellen aan bij mensen en vragen of hulp gewenst is. Als dit zo is, wordt een afspraak gemaakt voor een Energiecoach en het klusteam. Je kunt al veel energie besparen met kleine aanpassingen. Veel mensen denken daar vaak niet eens aan. En dat is zonde: je hoeft er eigenlijk weinig moeite voor te doen. Bijvoorbeeld door net wat korter te douchen. De energiecoach geeft de bewoner nog veel meer tips. De klussers komen vervolgens langs om de energiebesparende materialen aan te brengen. Bijvoorbeeld door radiatorfolie achter de verwarming te plaatsen, tochtstrippen aan te brengen of vrij liggende radiatorbuizen te isoleren. Alle activiteiten van EnergieVitaal zijn voor de bewoners geheel gratis, dat geldt ook voor de gebruikte materialen.

EnergieVitaal zoekt klussers en energiecoaches

EnergieVitaal is sinds eind vorig jaar actief met inmiddels een 30-tal collega’s. Naast het helpen van bewoners, willen ze als project ook graag dat de medewerkers blijven werken in de energietransitie. Als er kansen zijn, worden deze zeker benut.

Vacature Klusser (pdf)

Vacature Energiecoach (pdf)

Informatie over de vacatures (pdf)

Informatiemiddag

Dinsdag 12 september is er van 14:00 tot 16:00 uur een informatiemiddag. Hier kun je kennismaken met nieuwe collega’s en is er alle ruimte om vragen te stellen. Deze middag vindt plaats bij S-TEC, aan de Teisterbantlaan 1A in Tiel. Dat is de locatie van waaruit we werken, een locatie die helemaal in het teken staat van de energietransitie. Aanmelden voor deze middag kan per mail en telefonisch.

Stuur dan je CV naar michiel.dunsbergen@energievitaalrivierenland.nl. Bellen of appen kan ook: 06 – 549 23 127.

Meer over Energievitaal (pdf)

 

 

Posted in

Laatste nieuwsberichten

EnergieVitaal stand van zaken

Samen de bouw en techniek ontdekken

40-jarig jubileum Bouwmensen Rivierengebied

25 april lezing Passief Bouwen

Jobdates voor bedrijven en werkzoekenden

Ondernemersbijeenkomst bij S-TEC

Jongeren buigen zich over energievraagstuk

Gedeputeerde op bezoek bij succesformule EnergieVitaal

Bijeenkomst Maasdriel 25 maart 2024

9 april informatie Techniekdag Rivierenland

Inschrijven nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.