EEN EVENT VOL ENERGIE

Onze ruimtes zijn te huur en jij kunt kiezen!

jouw evenement, jouw training, jouw presentatie

S-TEC, huis vol energie, is een bijzondere eventlocatie: een zeer energiezuinig gebouw, vol technologie, op een supercentrale locatie in Midden-Nederland. Wie mensen wil verbinden in de energietransitie kan met z’n event in Tiel terecht. Jouw workshop, bedrijfspresentatie, kennisdelingsbijeenkomst, cursus of borrel in S-TEC? We gaan graag met je in gesprek. We hanteren geen vaste formats. Het is jouw event. Jij kunt kiezen.

ALLES IN HUIS

Waarom jouw event bij S-TEC?

Jouw wens, of de wens van jouw organisatie, staat centraal. S-TEC is een bijzondere eventlocatie waar alles in het teken van de energietransitie staat. Als jij iets organiseert, kan dat exclusief: het hele pand is die dag voor jou. Maar omdat er bijna iedere dag wel wat gebeurt in het S-TEC gebouw, is het logisch dat jouw bijeenkomst één van de activiteiten in het gebouw is. S-TEC staat altijd aan. Het geeft een bijzondere dynamiek. Nodig je 5 of 130 gasten uit? In S-TEC kan het!

Energietransitie als thema

Centraal in Nederland

Dichtbij OV en autoweg

Gratis
parkeren

Eten op maat: duurzaam

Zeer energiezuinig pand

Duurzaam heeft de toekomst. De ambitie van S-TEC is om samen met onderwijsinstellingen, bedrijven en de overheid de energietransitie te versnellen zodat Nederland in 2050 een energiehuishouding zonder CO₂-emissies heeft. S-TEC is een perfect decor voor zakelijke events die willen linken aan de energietransitie. We zullen er alles aan doen om met je mee te denken om er een bruisend event van te maken.

Eventmanagers Christine Gijsbers & Klarien Stoop

Onze ruimtes

Drie ruimtes staan centraal in ons pand: Atrium, Windmolen en Zonnepaneel. Afzonderlijk of samen zijn deze ruimtes een inspirerend decor voor jouw event en faciliteren ze jouw vergadering of workshop voor een goed resultaat. In samenwerking met de gebruikers van het S-TEC gebouw kunnen we ook andere ruimtes beschikbaar stellen voor een overleg of presentatie. We bieden diverse voordelige opties. Vraag naar de mogelijkheden.

TIEL - S-Tec, rumtes voor verhuur. PHOTO MARC VAN DER KORT

Zonnepaneel (afgesloten ruimte)

Maximaal aantal mensen: 50
Ideaal voor: Vergadering, overleg, workshop of bedrijfspresentatie.

Faciliteiten:

  • WiFi
  • Presentatiemogelijkheden (verrijdbaar TV scherm of Smartboard, Whiteboard, Craftrol)
  • Keuken met: kokendwaterkraan, koelkast tafelformaat met vriesvak, Koffiezetapparaat

 

Windmolen (afgesloten ruimte)

Maximaal aantal mensen: 35
Ideaal voor: Vergadering, overleg, workshop of bedrijfspresentatie.

Faciliteiten:

  • WiFi
  • Presentatiemogelijkheden (verrijdbaar TV scherm of Smartboard, Craftrol)
TIEL - S-Tec, rumtes voor verhuur. PHOTO MARC VAN DER KORT
TIEL - S-Tec, rumtes voor verhuur. PHOTO MARC VAN DER KORT

Atrium (open ruimte)

Maximaal aantal mensen: 75
Ideaal voor: Workshop, bedrijfspresentatie of borrel/lunch.

Faciliteiten:

  • WiFi
  • Presentatiemogelijkheden (in samenspraak diverse opties mogelijk)
  • Keuken met: kokendwaterkraan, koelkast, drankenkoelkast, koffiezetapparaat

Catering:
meer dan lekker

Keuzevrijheid én maatwerk. In een notendop is dat de catering van S-TEC. Ook hier geldt: jij kunt kiezen.

Maatwerk

S-TEC heeft geen vaste chef in dienst en we hebben geen brochure met standaard menu's. We hebben wel afspraken met lokale cateraars met ieder hun unieke kwaliteiten. Over smaak valt niet te twisten: maak jouw wensen kenbaar en dan vertalen wij dit naar een van onze cateraars bij wie we jouw vraag het beste vinden passen. Je krijgt vanzelfsprekend een duidelijke offerte en dit is altijd maatwerk. Lunch met biologische streekproducten of een borrel met nasi en kipsaté? S-TEC zorgt voor een heerlijke ervaring.

 

Keuzevrijheid

Samen werken aan de energietransitie: dat maken wij graag makkelijk. Bijvoorbeeld door bij de catering veel keuzevrijheid te bieden. Bij workshops en trainingen is het meebrengen van eigen eetwaren toegestaan. Zo houden we het organiseren van events laagdrempelig. En wil je dolgraag op ónze plek je evenement organiseren maar wel met specifiek jouw ‘eigen’ cateraar? Ook dat kan. We gaan graag in overleg. Als jouw wensen passen bij onze werkwijze en filosofie is veel mogelijk. Keuzevrijheid is standaard in onze service.