Poster-A4-open-dag[5]

Dag van de (duurzame) bouw 17 juni 2023

We kijken terug op een mooie Dag van de (duurzame) Bouw. Informatieve gesprekken over het verduurzamen van je woning of een nieuwe carrière kans. Mensen bleven lang hangen, waren echt geïnteresseerd. S-TEC was open met de WoonWijzerWinkel Rivierenland met verschillende fabrikanten en de opleidingen Bouwmensen Rivierengebied B.V., IW Midden, ROC Rivor#smartbuilding #dagvandebouw. Iedereen bedankt voor zijn expertise, inzet en gezelligheid!

 

“Leer, ontdek en maak kennis met duurzame energieoplossingen, producten, advies, opleidingen en banen. Ontdek tijdens de Dag van de Bouw wat de mogelijkheden zijn, zowel voor je huis als voor jezelf. “

Tijdens de landelijke Dag van de Bouw – zaterdag 17 juni 2023 – zette S-TEC zijn deuren open. Iedereen kon deze dag naar binnen lopen. Het was een warme zaterdag en ondanks dat zijn er 65 mensen gekomen. Zij kwamen voor gerichte vragen en bleven gemiddeld een half uur. Er is ook veel informatie uitgewisseld tussen de mensen van de WoonWijzerWinkel, het onderwijs en de fabrikanten. Het was een gezellige dag.

Huis verduurzamen

Mensen met een eigen woning waren welkom om ideeën op te doen voor het verduurzamen van hun huis. Er waren verschillende fabrikanten aanwezig om vragen te stellen over de mogelijkheden en wat het oplevert. De WoonWijzerWinkel heeft producten en oplossingen op het gebied van energiebesparing en duurzaam opwekken onder één dak.

Voor een carrière in de bouw of energiesector

Er was ook informatie over opleidingen en cursussen in de bouw- en energiesector. Geen ervaring of technische opleiding en toch willen werken in deze sector? Het kan via het Arbeidsmatchplatform.

Voor de kids waren er leuke technische doe-activiteiten, VR-bril uitproberen, speurtocht door de WoonWijzerWinkel en Meedoen met de kleurwedstrijd.

Dag van de Bouw landelijke website

 

Posted in

Laatste nieuwsberichten

Bijeenkomst over Netcongestie

Uitnodiging 3 juli 2024

Relatieborrel Bouwmensen

Jobdates voor bedrijven en werkzoekenden

EnergieVitaal stand van zaken

Samen de bouw en techniek ontdekken

40-jarig jubileum Bouwmensen Rivierengebied

25 april lezing Passief Bouwen

Jongeren buigen zich over energievraagstuk

Gedeputeerde op bezoek bij succesformule EnergieVitaal

Inschrijven nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.