header-4

WoonWijzerWinkel Rivierenland is open

WoonWijzerWinkel, Nederlands grootste duurzaamheidswinkel, komt naar Tiel. Woningbezitters die aan de slag willen met verduurzaming, kunnen zich vanaf begin april 2022 laten inspireren op de winkelvloer in het S-TEC gebouw aan de Teisterbantlaan in Tiel.

WoonWijzerWinkel is een van de partners van S-TEC. WoonWijzerWinkel Rivierenland onzorgt, als onafhankelijke partij, huizenbezitters door hen te helpen bij het verduurzamen van hun woning: van oriëntatie, keuze oplossing tot offerte en uitvoering. Het gemak van de nieuwe showroom in Tiel, een omvangrijke webshop en heldere website (waar elke oplossing te vinden is) spelen daarbij een belangrijke rol. Nog belangrijker zijn de persoonlijke adviesgesprekken in de showroom of bij de klant thuis aan de keukentafel. De adviseurs zullen dagelijks tientallen particulieren van informatie op maat voorzien en koppelen hen aan bedrijven die passen bij de vraag van de klant.

Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kunnen belangstellenden deze uitgebreid in de showroom aan de Teisterbantlaan 1a in Tiel bekijken. Er zijn tal van mogelijkheden om de woning te verduurzamen en geld te besparen. Van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties.

Posted in

Laatste nieuwsberichten

Slimme bandenpomp bespaart brandstof

Monumenten verduurzamen

Bijeenkomst 17 oktober 2022

WoonWijzerWinkel Rivierenland is open

Bouwtoer eerste event in S-TEC

Inschrijven nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.