header05

Leercirkel voor bouw- en installatiebedrijven

Wij zoeken bouw- en installatiebedrijven die nog duurzamer en betaalbaar willen bouwen. Elk bedrijf heeft zijn eigen expertise. Samen maken wij het verschil om duurzame woningen en gebouwen te realiseren. Sluit je aan bij de Leercirkel van S-TEC als ‘broedplaats’ voor het delen van kennis en kunde over duurzaam bouwen.

Kennis halen en kennis delen

In de regio Rivierenland is de bouw- en installatiesector goed vertegenwoordigd. Veel van de bedrijven in de sector zijn al betrokken bij innovaties op gebied van de energietransitie. We hebben dus de nodige kennis en techniek beschikbaar in de regio Rivierenland. Door deze voorbeelden en toepassingen in de praktijk te delen en kennis te verbreden en samenwerking te zoeken kunnen we grote duurzame stappen in onze regio zetten.

S-TEC is het platform om praktische vraagstukken, risico’s, kennis en vaardigheden met elkaar te delen. Bij S-TEC worden nieuwe business contacten gelegd en pilots uitgevoerd (welke rol heeft S-TEC daarin?) op gebied van duurzaam bouwen. We gaan in overleg met opdrachtgevers, gemeenten en experts. De Leercirkel van S-TEC betrekt opleidingen en  vakleerkrachten daarbij zodat we ook nieuwe vakmensen kunnen werven en opleiden.

Door in dit netwerk ambities te delen en elkaar beter te leren kennen en op de hoogte te zijn van elkaars expertise, kunnen wij samen nieuwe duurzame projecten realiseren.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan Jonker johan@stecrivierenland.nl.

Samen tempo maken in de energietransitie. Duurzaam bouwen als standaard norm. Energieneutrale huizen en gebouwen voor iedereen in Rivierenland. Doe je mee?

Samen gaan we het maken!

Posted in

Laatste nieuwsberichten

EnergieVitaal

WoonWijzerWinkel eigen nieuwsbrief

Techniekdag 13 mei 2023

Uitnodiging voor de bouw

Minister Jetten laat zich inspireren in Rivierenland

Informatie werkbezoek

Meer vakspecialisten nodig

Nog even nagenieten van de Klimaat Hackathon

Interview Het Ondernemersbelang

Aanmelden nieuwsbrief S-TEC

Inschrijven nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.