nieuws2

Bouwtoer eerste event in S-TEC

Nog voor de officiële opening van het S-TEC pand is het eerste event al georganiseerd: donderdag 30 september kwam de Bouwtoer van de provincie Gelderland langs.

Opdrachtgevers (gemeente, corporatie, ontwikkelaar) en opdrachtnemers (bouwbedrijven en aanbieders van producten van circulair en conceptueel bouwen) kwamen tijdens de regionale bouwtour naar het S-TEC pand voor de inhoudelijke workshops en de netwerkmogelijkheden. Tijdens de dagvullende bouwtour krijgen deelnemers de gelegenheid Gelderse en andere partners te ontmoeten rond conceptuele en circulaire woningbouw.

Circulair en conceptueel bouwen heeft de toekomst. Het versnelt woningbouw, maakt woningen betaalbaar en draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen waar we met elkaar voor staan. Hoe ziet de transitie van reguliere bouw naar conceptueel en circulair bouwen eruit? Het S-TEC gebouw faciliteert de zoektocht naar antwoorden op duurzame vragen. Vanaf begin 2022 zullen jaarlijks tientallen workshops, bedrijfspresentaties, cursussen en/of borrels in het S-TEC gebouw georganiseerd (kunnen) worden. Wie mensen wil verbinden in de energietransitie kan met z’n event in Tiel terecht.

Meer informatie over de mogelijkheden voor events in het S-TEC gebouw vind je hier.

Posted in

Laatste nieuwsberichten

Slimme bandenpomp bespaart brandstof

Monumenten verduurzamen

Bijeenkomst 17 oktober 2022

WoonWijzerWinkel Rivierenland is open

Bouwtoer eerste event in S-TEC

Inschrijven nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.